Leer het boxplan toepassen op uw eigen schrijfwerk

Training: een investering waar je je leven lang plezier van hebt - en uw lezers ook

Kijk voor meer informatie ook hier. Door de klik gaat u naar de site van Your Point waar ik partner ben.

In plaats van mij in te schakelen om uw tekst te optimaliseren, kunt u natuurlijk ook leren om zelf te 'boxplannen'. Dat vraagt wat tijd en concentratie, maar dan heb je ook wat: al uw teksten worden compacter en effectiever en dat in minder tijd en met minder moeite.

Reken op in totaal twee dagen: één dag overdracht van de methode met afwisselende oefeningen om alle concepten en technieken van het boxplan te leren kennen + 2 dagdelen coaching op uw eigen teksten (bestaand of nieuw op te zetten. Zo bent u ervan verzekerd dat u ervaart hoe het boxplan werkt in uw werk, studie of opleiding. In een groep heeft die coaching als extra voordeel dat u met elkaar het schrijf- en goedkeuringsproces kunt verbeteren en grondig kunt overleggen hoe en wat u namens de organisatie communiceert. Ook zien we dat teamleden elkaar na de training gaan helpen bij het goed toepassen van het boxplan, waardoor het rendement nog verder toeneemt.

Ik geef de training klassikaal (van 4 tot 12 deelnemers) en ook via Zoom. De online versie heeft een andere opbouw: geen hele dagen, maar sessies van max. 2 uur, met max. 6 deelnemers.

De belangrijkste varianten zijn:

  • Opgeruimd denken en schrijven: leer individueel of in een groep de voordelen kennen;
  • Opgeruimd denken en presenteren: sta sterk voor een groep vanuit de inhoud:
  • Opgeruimd denken en samenwerken: leer het boxplan toepassen aan de hand van een complex document dat u met een groep moet opstellen.

Meer weten of een offerte? Bel of mail.